مقاله for Dummies

Wiki Article

داوران به خرده‌گیری از شرح روش‌های ناکامل یا نادرست می‌پردازند و ممکن است توصیه کنند که مطلب شما رد شود، چون این بخش در فرآیند تکرار تحقیق‌ شما حیاتی است.

والقوة في الأسلوب سبب في قوة التأثير، فقد يسهم الأسلوب في إحداث القناعة، لكن قوة الأسلوب تحدث «موقفاً»

عمل به همین نکته‌ی ساده در وقت‌ شما و داور مقاله صرفه‌جویی می‌کند. باید بدانید که تمام داورها از اتلاف وقت روی مقاله‌هایی که بد تنظیم شده‌اند متنفرند.

این بخش به این سؤال پاسخ می‌دهد:‌ «چه چیزهایی یافته‌اید؟» از همین رو، فقط نتایج حاکی از تحقیق‌تان باید ارائه شوند. نتایج باید نقشی اساسی در بحث داشته باشند.

در این بخش از اشتباهات رایج یعنی نظردادن، ارائه نتایج و بحث‌ها بپرهیزید.

هر گونه آشفتگی و پراکندگی در ساختار مقاله و نکات و جملاتی که تکه‌تکه پایه‌های عرضهٔ یک اندیشه را تشکیل می‌دهند، نویسندهٔ مقاله را در موفقیت ناکام خواهد کرد.

از نمادهای واضح و مجموعه داده‌هایی که به سادگی قابل فهم هستند استفاده کنید.

اشتباهات احتمالی باید در اسرع وقت اصلاح شده و مقاله به دفتر مجله عودت داده شود.

شرح روش‌های آماری مورد استفاده (شامل سطوح اطمینان و غیره).

استخدام مصادر موثوقة للمعلومات: على الكاتب الحذر عند البحث عن معلوماته من شبكة الإنترنت، والحرص على الأخذ من مصادر موثوقة مثل الصحف المعروفة، والخبراء مقاله کامل را بخوانيد في المجال، والمواقع الحكومية، أو مواقع الجامعات، ويجب الاعتماد على عدة مصادر غير مرتبطة ببعضها للتأكد من دقة المعلومات بشكل كامل.[٢]

شرح این ۱۱ مرحله را در ادامه به تفصیل خواهیم آورد. قبل از شروع به نوشتن مقاله، ضروری است که دو کار مهم را در رابطه با نوشته خود انجام دهید تا به عنوان پیش‌زمینه‌ای برای کل این فرآیند در نظر گرفته شود: موضوع مورد مطالعه، اولین مسأله‌ای است که باید حل شود. تئوری و اهداف خود را به هنگام نوشتن مقدمه مشخص کنید.

كتابة مسودة جديدة تضم المعلومات التي تم الحصول عليها، فقد تؤدي المعلومات الجديدة التي تم الحصول عليها إلى كتابة مسودة جديدة تختلف كلياً عن المسودة الاولى للكاتب، ثم قراءة المسودة، والتأكد من وضوحها، وكفاءتها، وأنها ممتعة للقارئ، وغير متقطعة.[١]

درباره سیویلیکاتبلیغات در سیویلیکاآمار علمی ایرانتقویم علمی ایرانرزومه علمی کاربرانداده کاوی مقالاتطرح های پژوهشی

به طور کلی فرمت مقاله یا همان ساختار مقاله های علمی به شرح زیر می باشد:

Report this wiki page